Vásároljon eljegyzési gyűrűt online!

Vásároljon eljegyzési gyűrűt online!

Eljött a pillanat, hogy megkérje kedvese kezét, de üres kézzel mégsem állhat szíve választottja elé. Ha eljegyzési gyűrű vásárlásra kerül sor, jusson eszébe a whiteandblack.hu webáruház. A gyémánt örök kedvenc ennél az ékszernél, a nyugati kultúrákban pedig főleg nagyon népszerű kísérője a leánykérésnek. A kő keménysége a kapcsolat szilárdságát, megtörhetetlenségét, a szépsége és ritkasága a szeretett nő iránti elkötelezettséget jelképezi.

A gyémánt tehát tökéletes az eljegyzéshez. Persze, ez még nem elég, ha az ember azt szeretné, hogy tökéletes legyen az eljegyzési gyűrű. Fontos a kő színe, mérete, tisztasága, de a foglalat sem elhanyagolható. Kövessük a trendet, és válasszunk fehér aranyat? Maradjunk a klasszikus sárga aranynál, vagy legyünk merészek, és álljunk a párunk elé egy rosegold gyűrűvel? Ezt, természetesen, mindenki maga dönti el, a lényeg az, hogy a csodás eljegyzési gyűrűt a szeretett személynek és a megfelelő időben adjuk át. Ha az elhatározás már megszületett, forduljon bizalommal a White&Black szakembereihez, akik készséges és hasznos tanácsokkal, segítséggel látják el a vásárlókat.

Az eljegyzés után itt az ideje a karikagyűrűk kiválasztásának. Már ismeri a White&Black webáruházat, tudja, hogy csodálatos ékszereket árulnak kiváló áron, de saját magának mégsem mer gyűrűt vásárolni anélkül, hogy felpróbálja. A weboldalon feltüntetett gyűrű méret táblázat ezt az akadályt is elhárítja az útjából. Tekintse ezt úgy, mint egy online ruhabolt mérettáblázatát. Ha az megfelelően van összeállítva, és egyezik a ruhák méretével, akkor nem vásárolhat hibás méretezésű terméket a vevő. A gyűrűkkel is így van ez.

A férfiak nyilván ritkábban viselnek gyűrűt, mint a nők. Éppen ezért ők hajlamosak nagyobb méretűt venni, aminek a következménye, sajnos, sokszor az, hogy elveszítik. Az optimális méretű gyűrű kiválasztásánál nincs másra szükség, mint a gyűrű méret táblázatra és egy kb. 1 cm széles papírcsíkra. E két dolog segítségével sikeresen el lehet találni a gyűrű megfelelő méretét.