Tippek a babaruha rendszerezéséhez

Tippek a babaruha rendszerezéséhez

Egy kisgyermek ruhatárának megszervezésekor érdemes a bevált szabályokat követni. Ezek nemcsak praktikusak, de biztosítják, hogy a szekrényben elhelyezett babaruha továbbra is tökéletes rendben maradjon. Először válasszunk ki kb. 3 fiókot vagy polcot, amelyek a legkönnyebben hozzáférhetőek. Ne feledjük, hogy a pelenkázó asztalon fekvő csecsemőt egyetlen kézzel kell megtámasztani. Ezért a dolgokat úgy kell elrendezni, hogy a másik kezünkkel könnyen ki tudjuk választani a megfelelő ruhadarabot.

Ezután jöhet a babaruha rendeltetés szerinti szelektálása: bodyt a bodyhoz, rövidnadrágot a rövidnadrághoz, pólót a pólóhoz és így tovább. Csak így könnyíthetjük meg a kisgyermek öltöztetésének folyamatát. Amikor a kórházi táskát pakoljuk, ne feledjük, hogy nem nyaralni megyünk! Minél könnyebb, annál jobb. Érdemes megnézni annak a kórháznak a honlapját, ahol szülni tervezünk. Az újszülött osztályokon is gyakran van egy lista a legfontosabb babaruha lehetőségekről, amelyeket nem szabad kihagyni a néhány napos tartózkodás alatt.

Bátran bízhatunk a rugdalózóban!

A baba szekrénye nem lesz teljes, ha nincsenek benne kényelmes darabok. A rugdalózó minden csöppségnek kötelező darab. Nemcsak kényelmes, hanem légáteresztő is, így a bőr lélegezni tud. Ezt garantálják a kínálatunkban található babaruhák gyártása során felhasznált természetes anyagok. A rugdalózó az a ruhadarab, amit a szülők túlnyomó többsége kifejezetten kedvel, mert megvédi a pici testét a hidegtől. Egyszerű rögzítésekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a baba le- és felöltöztetését.

A rugdalózókat lehet a has mentén, vagy csak a lábak között és a vállaknál rögzíteni. Kellemes tapintásúak és mindenekelőtt kényelmesek alváshoz vagy a mindennapi tevékenységekhez. Az újszülötteknek készült babaruhák annyira kényelmesek és biztonságosak, hogy már az élet legkorábbi napjaitól ajánlatos használni ezeket. 100% pamutból készülnek, biztosítják a bőrnek a szükséges levegőhöz jutást, így védik a finom bababőrt az irritációtól. Ugyanakkor ideálisak a kicsit idősebb gyermekeknek is, akik már sokat mozognak és megteszik az első lépéseiket.