Tárgyalási technika és értékesítési tréning más módon, mint amit eddig hallottál

Tárgyalási technika és értékesítési tréning más módon, mint amit eddig hallottál

Mit szólnál hozzá, ha az a Nagy Béla lenne a trénered, aki 1996 óta képviselteti magát az üzleti képzések piacán, és aki több ezer magyarországi vezetőt képzett már sikeresen? Tedd félre a szakirodalmat, felejtsd el amit az elméletről olvastál. A Comline értékesítési tréning gyakorlati tudást ad, és ami hab a tortán: lehengerlő, élvezetes előadásmódban.

Úgy érzed, hogy nem tudsz napokat áldozni munka mellett az idődből arra, hogy képezd magad? Ha szuper termékeket, szolgáltatásokat kínálsz, de ez nem látszik meg az értékesítés eredményeiden, akkor szükséged van szemléletváltásra, változtass a módszereiden. Ismerd meg a Comline tréningjeit.

Olyan feladatokat kapsz majd, amit esténként, akár a fotelben ülve is begyakorolhatsz. Szerinted melyik módszer a sikeresebb? Ha görcsösen eladni szeretnél, vagy ha azt sikerül tudatosítani a tárgyalópartneredben, hogy a Te termékedre, szolgáltatásodra van szüksége? Ha az utóbbit érzed helyesnek, akkor jó hírünk van.

Az értékesítési tréningen megtudhatod, hogy hogyan érd el ezt, hogy mi kell ahhoz, hogy egy tárgyaláson semmi se kerülje el a figyelmedet, hogy milyen tárgyalási módszerrel lehet minden alkalmat kihasználni úgy, hogy lehetőségeket teremtesz magadnak az értékesítésre. Neked az értékesítés a feladatod, Te jót teszel a vevőiddel, és ők nem szívességből kötnek veled üzletet.

Ha Te is így látod, akkor csatlakozz a Comline képzéseihez. Nagy Béla segítségével rátalálhatsz a saját tárgyalási stílusodra, és olyan magabiztos lehetsz, hogy könnyűszerrel kezeled a kifogásokat. Tárgyalási technika, vezetői és értékesítési tréning más módon, mint amit eddig tanultál.