Mikor segíthet a fűtési rendszer átmosása?

Mikor segíthet a fűtési rendszer átmosása?

Ha a fűtéssel van gond, az sohasem jön jól, ráadásul ezek a zavarok a mindig télen jelentkeznek. Ez borzasztóan stresszes helyzet. Sokszor viszonylag egyszerűen elhárítható a gond. Ennek az eljárásnak a neve pedig a fűtési rendszer átmosása. Ha valamilyen szennyeződéstől dugulás jön létre, a kazán maximális teljesítménye mellett is alig vagy egyáltalán nem melegszik a radiátor. Padlófűtés esetén pedig nagyobb területek maradhatnak fűtetlenül. Ezt a problémát gyakran a fűtésiszap, vagyis a vasoxid lerakódása okozza.

A fűtési rendszer átmosása megoldja a gondokat. Ez az eljárás bizony még új rendszer esetén is indokolt, ugyanis az új radiátorok belső felületét általában kezelik, hogy ne rozsdásodjon. Ez a védőanyag viszont a meleg vízzel találkozva leoldódik, bekerül a fűtési rendszerbe, nem kis károkat okozva, hiszen eldugulhatnak a szelepek/elzárók, lemezes hőcserélők, a keringető szivattyúkban is hibát okozhat. A teljesen új rendszerek beüzemelésekor is indokolt tehát a fűtési rendszer átmosása. Cégünknek nagy gyakorlata van e téren is, tehát forduljon hozzánk bizalommal!

Bízza a fűtésrendszert regisztrált gázszerelőre!

Fűtésrendszer üzembe helyezésére, felújítására, felülvizsgálatára van szükség? Csak regisztrált gázszerelő szolgáltatásait vegye igénybe! A fűtési rendszernek kialakítása az egyik legfontosabb és legköltségesebb tétele egy háztartásnak. Alaposan ismerni kell a lehetőségeket, a költségeket ahhoz, hogy jó döntést hozzon ebben a tekintetben. Aztán nem is elég csupán az anyagi vetületét megvizsgálni a történetnek, mert fontos az épület egészében gondolkodni, hiszen a család komfortérzetének szempontjából nem mindegy, hogy milyen kerül beüzemelésre és az sem, hogy miként lehet azt fenntartani a jövőben.

A regisztrált gázszerelő minden tapasztalatával az Ön rendelkezésére áll, hogy a lehető legokosabb döntést sikerüljön meghozni. Vannak azonban olyan gázszerelő tevékenységek is, amelyek engedélykötelesek. Cégünk csak regisztrált gázszerelőt foglalkoztat, így bármilyen kérdéssel fordulhat hozzánk bizalommal! Honlapunkon egyéb, igen kedvező szolgáltatásainkról is tájékozódhat.