Masszázs egy nehéz hét után?

Masszázs egy nehéz hét után?

A hét vége felé már úgy érezzük, hogy kifacsarták belőlünk az életet. A sok üléstől fáj a hátunk, a nyakunkat alig bírjuk megmozdítani, a derekunkról már nem is beszélve. Ráadásul mindjárt itt a hétvége, azaz a piacról még haza kell cipelnünk családunk mindennapi betevőjét. Nos, a cipelésre vágyunk a legkevésbé! Annál inkább hálásak lennénk egy jó kis masszázsnak, fájó testrészeink megnyugtatására és tüskés idegrendszerünk kisimítására.

Miért pont a Valeshape kezelés?

A Valeshape kezeléstől ellazulnak izmaink, vérkeringésünk helyreáll. Csökken szervezetünkben lévő kortizol hormon szintje, így a stressz szép lassan szertefoszlik. Endorfinhormon termelődik, amely erősíti az immunrendszert, csökkenti a stresszt, sőt az öregedésünket is lassítja.

A Valeshape kezelés után ráadásként eszünk egy kis csokoládét, persze csak annak érdekében, hogy tovább növeljük testünk endorfin szintjét. Nem akarunk ugye depressziósok lenni?

Szakemberek szerint a Valeshape kezelés is növeli a szervezetben a limfociták számát. A fehérvérsejtek az immunrendszer sejtjei, amelyek megvédik a testünket a fertőző betegségektől és az idegen anyagoktól.

Biztosan jól tesszük, ha be tudunk iktatni életvitelünkbe hetente legalább egy ilyen kezelést.