Légvár bérlés gond és kellemetlenség nélkül

Légvár bérlés gond és kellemetlenség nélkül

Most, hogy újra itt az iskolaszezon, ismét megkezdődött a gyerekzsúrok időszaka. Még gyakran azok a szülők, akiknek a gyermeke nyári születésű is eltolják a buli szervezését a suli kezdés utánra, hogy a gyermekük minden egyes barátja biztosan ráérjen és megjelenni az eseményen. Persze, bár ezt kevesen vallják be, a szülőknek is fontos, hogy az ő gyermekük partija legyen a „legkirályabb”. Szeretnék, hogy egész évben az ő zsúrjukról beszéljenek az iskolában és már másnap minden gyerek a jövő évi bulit várja.
Érdekes, hogy bár ma már sem anyagilag, sem a megszervezés szempontjából nem okoz semmilyen problémát egy légvár felállíttatása a partin, még mindig elég kevés olyan gyerek van, aki elmondhatja a suliban a barátainak, hogy saját légvára lesz.
Még nehezebb ezt a tényt úgy megértenem, hogy tudom, szinte minden gyerek imádja az légvárakat, így a jelenlegi iskolások szülei is biztosan rendelkeznek eszméletlenül jó élményekkel, melyek a régi nagy ugrálásokról szólnak.
Talán az olyanokat tartom elfogadható indoknak, mint a nem elegendő terület, vagy, hogy a szülőknek a mindennapok mellett meg sem fordult a fejében a légvár bérlés lehetősége. Nem is azért, mert nem gondolják, hogy a gyermekük megérdemelné, hanem mert túl nagy dolognak érzik. De ha nem hisznek nekem, hogy nem az, akkor keressék fel a legvarpark.hu csapatát és kérjenek tőlük ajánlatot légvár bérlésre.