Különleges kézműves lekvárok

Különleges kézműves lekvárok

A kézműves finomságok feledhetetlen ízélménnyel ajándékoznak meg bennünket, legyen szó bármilyen ételről. Számtalan ízesítésben vásárolhatóak lekvárok a vegabox.hu webshopban. Ezek kézműves termékek és cukorbetegeknek valók is vannak a kínálatban. Például a Noszvaj kincse elnevezésű szilvalekvár egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Tartósítószert sem foglal magába, abszolút egészséges. 500 grammos kiszerelésben szerezhető be, így sokáig elég lesz, még akkor is, ha süteményhez használjuk.

Ki ne emlékezne a régi időkre, amikor édesanya, nagymama gyönyörű hájastésztákat sütött, amelyekben a szilva lekvárok házi fajtái jelentették a tölteléket? A tészta lapjai, akárcsak a könyveké, gyönyörűen kinyíltak sütés közben és az ízek…, összefut a nyál az ember szájában! Most Ön is elkészítheti ezt a finomságot, hiszen az említett webáruház felhozatalában olyan ízletes lekvárok találhatóak, amelyek megállják a helyüket a torták, sütemények területén egyaránt. A kínálat egyéb ínyencségeket is tartalmaz.

Nagyon egészséges a bio gyümölcslé

A lehető legfinomabb ital reggel a frissen facsart gyümölcslé, de ma már nincs erre szükség, mert készen is kapható a finomság. Könnyen rendelhető bio gyümölcslé a webshopból, házhozszállítással Budapestre és Pest megye több településére. Rendkívül ízletes például a 80% almát és 20% őszibarack gyümölcsvelőt tartalmazó ital. Magába foglal magas beltartalmi értékekkel bíró gyümölcshéjat, gyümölcshúst és magolajat. Nem sűrítményből készült, hanem kizárólag étkezési gyümölcsből, lágyan pasztőrözve.

A bio gyümölcslé felbontás után, hűtés nélkül is hosszú ideig eltartható. Természetesen egyéb fajták is kaphatóak, almából, körtéből, bodza hozzáadásával, vörös áfonyából előállított ínyencségek egyaránt vannak. 3 literes kiszerelésben vásárolhatóak meg ezek az egészséges italok, amelyeket kicsi gyermekek és idős személyek is nyugodtan fogyaszthatnak. Rendeljen Ön is a termékek közül, hiszen mindig jólesik egy pohár bio gyümölcslé! Korrekt áron kapjuk meg a finomságokat, akár többet is vásárolhatunk egyszerre.

Kategória: This entry was posted in Ételek. Bookmark the permalink.