Klíma az irodák tisztaságáért

Klíma az irodák tisztaságáért

Az irodákban, irodaházakban rengeteg ember megfordul, akik lehet hordoznak magukban valamilyen vírusos betegséget. Ahhoz, hogy az iroda dolgozói el tudják kerülni a különféle betegségeket, olyan készülékre van szükség, amelyik minden kórokozót képes a levegőből eltávolítani. A Fisher klíma garantáltan képes az irodák légterét megtisztítani. A légkondicionáló számára nem okoznak gondot a pollenek, a baktériumok, a vírusok, vagy a mikrobák.

Továbbá kiszűri a levegőből a port, a dohányfüstöt, illetve a magas páratartalmat is képes optimális szintre emelni. Mindenki hasznosnak találja a légkondicionálókat, de csak nagyon kevesen ismerik a készülékek valódi működését. Egy klíma működési elve egyedinek és kifinomultnak mondható. A teljesen új technológiát alkalmazó multifunkciós inverteres készülékek is hasonlóképpen működnek, mint egy hűtőszekrény.

A hűtőkben a hűtést az úgynevezett kondenzátor látja el. Az elv tulajdonképpen azon alapszik, amikor egy melegebb helyről kivonják a hőt és azt leadják egy külső környezetbe. Ez a folyamat ráadásul állandóan ismétlődik, vagyis körfolyamatnak is nevezhetnénk.

A Fisher klíma is ezt a technikát használja fel, vagyis ez megy végbe a hűtési funkció során. A légkondicionálókban megtalálható folyadékot a készülék először elpárologtatja, majd ennek következtében kialakuló nagymennyiségű párát lecsapatja. Majd végül újra megkapjuk a kiindulásnál alkalmazott folyadékot. A klíma berendezés különböző fontos részeiben, kisebb-nagyobb nyomás valósul meg.