Kerítés elemek természetes anyagból

Kerítés elemek természetes anyagból

A természetes anyagból készült térelválasztók napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami teljesen érthető, hiszen ezek a barátságos kinézetükkel kellemes hangulatot teremtenek a portán, de ugyanakkor a kellő biztonságot is adják. Fából előállított kerítés elemek többféle mintázattal, méretben vásárolhatóak meg a belatasgatlo.hu webáruház termékpalettájáról. Tehát, ha Ön most akarja megépíteni a háza köré a kerítést, ide érdemes ellátogatnia.

Például választhatóak a palánk jellegű Mecsek fatáblák és ezek kiváló ötletnek minősülnek. A függőleges léceknek köszönhetően, egyedi térelválasztók ezek a kerítés elemek. Oldalkerítésként vagy utcafrontra egyaránt ideális választás. Három méretben kapható, mégpedig 180×150, 180×180 és 180×200 cm kivitelben. Amennyiben ez nem nyeri el a tetszését, akkor sincs baj, hiszen a felhozatalban egyéb kerítés elemek is megtalálhatóak. A Pilis 100%-os védelmet nyújt a kíváncsi tekintetek ellen. Ez egy igazán kiválóan megmunkált darab.

Kertbe ideális az apácarács

Remek külső térelválasztó ez a termék, amivel diszkrét sarkot alakíthatunk ki a kertben, a teraszon, ráadásul a futónövényeknek is ideális. Csodálatosan néz ki az apácarács, amikor a futórózsák ellepik egyik oldalát, olyan varázslatos hely alakítható így ki a kertben, amit egyszerűen nem lehet megunni. Az említett szaküzlet kínálatában többféle termék is megtalálható, így garantáltan Ön is felfedezi az igényeinek megfelelő típust.

Izgalmas hangulatot biztosít a kertnek, terasznak a termékpaletta egyik tagja, az egzotikus diagonál kialakítású Zemplén apácarács, ami íves és egyenes kialakításban, két különböző méretben vásárolható meg. Napos teraszon szintén jó szolgálatot tesz, ugyanis ha elterjed rajta valamilyen szép futónövény, kifogástalanul beárnyékolja a helyiséget, ahol aztán a nap minden szakában védve vagyunk az erős napsugártól. Ezért nem szabad habozni, ha úgy gondolja, hogy apácarács alkalmazásával szeretne megteremteni egy kellemes zugot a kertben vagy a teraszon. A webáruházból egyszerűen meg tudja rendelni a terméket.