Kakaóvaj napozáshoz? Bizony ez beválik!

Kakaóvaj napozáshoz? Bizony ez beválik!

Egyre többen döntenek a házilag elkészített napfényvédő, leégés elleni termék mellett. Mivel a kakaóvaj napozáshoz bizonyítottan remek választás, ezért aki szkeptikusan áll a patikákban, webboltokban található termékhez, jól teszi, ha ennek esélyt ad. Számtalan kutatás igazolta, hogy a kakaóvaj egy hatóanyagokban rendkívül gazdag bőrápolót takar, ami nem kétséges, a leégés ellen is kiváló védelmet tud nyújtani. Aki viszont nem akar házilag elkészíteni egy ilyet, hiszen nincs ideje vagy türelme az alapanyagok kiválasztásához, megvételéhez és összekeveréséhez, nem kell aggódjon, mert például a www.ewopharma.hu oldalon könnyen rátalálhat a tökéletes bio produktumra. A jó termék ismérve, hogy E-vitamint, aloe vera kivonatot is tartalmaz, illetve káros UV-sugárzás ellen teljes körű védelmet nyújt.

A kakaóvaj napozáshoz azért jó választás, mert nem csupán véd, de ápol is. Ennek köszönhetően nem is vitás, hogy nyugodtan alkalmazható ez, ha az ember a tengeren, strandon akar napozni. Ugyanakkor a bőrét mindenki ápolja és gondozza valahogyan, azonban itt nem csupán a kifogástalan szerek megvételére és használatára kell gondolni, hanem a különböző betegségek kiszűrésére is, mint például a melanoma.

A bőrrák tünetei viszketés, bőrirritáció, pirosság, duzzanat, égető érzés és sok egyéb is lehet. Ha bőrelváltozást tapasztal az ember, akkor mindenképp szakorvoshoz kell fordulni, ugyanis nagyon komoly is lehet a helyzet. Erről érdemes tudni, hogy a bőr különböző rákos kórképeinek közös jellemzője, hogy a tünetek főként ott jelentkeznek, ahol a bőr nagy mértékben volt kitéve az UV-sugárzásnak. Sok más daganatos kórképpel ellentétben, a bőrrák kialakulásának okai csak részben ismertek. Szerencsére a kutatók gőzerővel azon dolgoznak, hogy minél többet megtudjanak erről.

A bőrrák, mint szinte az összes daganatos betegség, legsikeresebben korai felismerés esetén gyógyítható. A bőrrák tünetei viszketés, illetve az újonnan megjelenő vagy már meglévő anyajegyek elváltozása is lehet. Ezekre mindig nagyon oda kell figyelni.