Hova forduljunk, ha Segway szerviz kell?

Hova forduljunk, ha Segway szerviz kell?

Az elektromos meghajtású kétkerekűek világában a kerékpáron kívül, előkelő helyet foglal el az e-roller és a Segway is, ezek természetesen meg is hibásodhatnak. Sürgős Segway szerviz szükséges? Jó ötlet, hiszen lehet, hogy a gyermeke kedvenc járgányának csak egy apró meghibásodása van, tehát kár lenne kidobni vagy újat venni helyette. A Future Board csapatára márkától függetlenül számíthat, ugyanis nekik ez a szenvedélyük. A saját márkás elektromos gördeszkák, rollerek és howerboardok mellett, bármilyen gyártmány szervizelését vállalják.

Ha Segway szervizt keres, nem sokat talál belőle az országban, ezért lehet, hogy a Future Board csapata is távol esik az Ön lakhelyétől. Az internet világában ez már nem olyan nagy probléma. Nyugodtan vegye fel a kapcsolatot a szakemberekkel és már néhány mondatból is jó eséllyel le tudják szűrni, hogy mi lehet a gond. Második körben alaposan becsomagolva küldje el a teljes készletet a Segway szervizbe. Árakról természetesen előre nehéz bármit mondani, hiszen lehet, csak pár perces javítás szükséges. Bővebb tájékoztató a honlapon található.

Ha eladó használt elektromos roller érdekli, akkor jó helyen jár!

Nem bízik az elektromos rollereket dicsőítő reklámokban? Kipróbálná, ha lenne eladó használt elektromos roller? Nem rég tört be a magyar piacra maga az elektromos meghajtás és leginkább az e-bike vonatkozásában ismerjük. A roller azonban egy eléggé új őrület és annak elektromos változatai lettek igen népszerűek. Ez a szemre törékeny kis járgány viszont elég borsos áron fut.

Ha Önt leginkább ez tartja vissza, nyugodt szívvel ajánljuk figyelmébe az eladó használt elektromos rollereket. Szervizelt és kifogástalan állapotú darabokat kínálunk, jóval az eredeti ár alatt. Ha az a cél, hogy meggyőződjön, illetve kitapasztalja, tulajdonképpen mire is használná leginkább a kétkerekűt, egy eladó használt elektromos rollerrel nagyon jól jár. Később, amikor már tudja, milyen kell legyen és készen áll egy egészen új modell megvásárlására, abban is nagyon szívesen segítünk.