Hagyományos gyógypapucs újragondolva

Hagyományos gyógypapucs újragondolva

A folyamatos állómunka és a különböző terheléssel járó folyamatok jelentősen igénybe veszik a lábakat. Ilyen esetben szinte kötelező kellék egy gyógypapucs. Manapság hihetetlenül változatos a kínálat ezen a téren, már nem kell azon aggódnunk, hogy egy kényelmi lábbelivel nem leszünk elég divatosak. A gyártók felismerték az esztétikumra vonatkozó vásárlói igényeket és egyre több olyan modellt készítenek, ami stílusos és utcai viseletre is kiválóan alkalmas.

A cipoker.hu elismert világmárkák termékeit sorakoztatja fel, minden gyógypapucs a lehető legkedvezőbb paraméterekkel rendelkezik. Az anatómiai szempontból optimális kialakítással és a minőségi anyagokkal megalkotott modellek megfelelően eloszlatják a lábakra nehezedő terhelést, csökkentve ezzel a boltozatot és a vázrendszert érintő problémák kialakulását. Minden gyógypapucs megfelelő szellőzést biztosít, igy a végtagok a legnagyobb melegben is szárazak tudnak maradni. Aki megteheti, viseljen a munkahelyen is kényelmi lábbelit!

A Remonte és a valódi bőr

A Rieker cipőgyár egy fiatalos és trendi jegyeket birtokló termékcsaládot álmodott meg. Így született meg a feljett technológiákat a divattal stílusosan vegyítő Remonte közkedvelt brand. A legtöbb modell valódi bőr felhasználásával készül, ezen belül is kizárólag prémiumkategóriás anyagok kerülnek felhasználásra. A Lite’n Soft fejlesztés jóvoltából a cipők könnyűek és megfelelően szellőzést biztosítanak a nap folyamán. Az innovatív talpbetét a Remonte egyik csúcskategóriás eleme, ami megtalálható minden lábbeli belső részében.

A legmagasabb komfort érdekében, a kényelmi szélességek terjedelmes skálán mozognak, ezáltal a különösen széles lábfejjel rendelkező hölgyek és urak sem kell lemaradjanak a termékekről. A márka művészi szintre emeli a formák iránti szenvedélyét, a tervezők megállás nélkül azon munkálkodnak, hogy a vásárlók elé kerülő Remonte kollekciók lenyűgözően hassanak. A márka több mint 140 éve halad ezen az izgalmas úton és izgalmasabbnál izgalmasabb fazonokkal lát el minket.