Gázkazán javítás gyorsan és biztosan

Gázkazán javítás gyorsan és biztosan

A legmodernebb és legújabb készülék sem működik örökké, de sokat javít az esélyeken, ha legalább azt a minimális odafigyelést megadjuk neki, amit a gyártó előír. Gázkészülék szerelő vállalkozásunk vállalja a hazai kereskedelemben kapható gázkazán javítás elvégzését, éves karbantartását, évjárattól és típustól függetlenül. Többféle gázkazán javítását és szerelését vállaljuk, mint az átfolyós vízmelegítő gázbojler, kombi cirkó bojler, fali fűtő cirkó, kombi gázkészülék, nyílt és zárt égésterű gázkészülék, álló és kondenzációs tárolós kazán, tűzhely, sütő, főzőzsámoly, ipari sütő- és főzőberendezés, parapetes és kéményes gázkonvektor, fali fűtő, Héra gázégő, térmelegítő.

Ha meghibásodott a készülék, Önnek nincs más dolga, mint értesíteni minket és a beérkezett hívásától számított lehető legrövidebb időn belül felkeressük az otthonában, hogy a meghibásodott készüléket hozzáértő szakembereink mielőbb megjavíthassák. Munkatársaink nemcsak magas képzettséggel, de kellő rutinnal és tapasztalattal is rendelkeznek a gázkazán javítás terén. Szolgáltatásunk hétvégén és ünnepnapokon is igénybe vehető.

Padlófűtés átmosás а fűtésteljesítmény növelésére

A padlófűtés esetén gyakran előfordulnak a következő hibák: gyengén melegedő vagy teljesen hideg területek, gyakran kell légteleníteni. Ezeknek a hibáknak oka lehet, hogy a gyártás során a csövekben és a radiátorokban szennyező anyagok maradhatnak vagy fűtésiszap keletkezik, a csövek vízkövessé válhatnak. Padlófűtés átmosás szükséges olyankor, amikor alacsonyabb hőmérsékletű a fűtővíz, ezért könnyebben tenyésznek algák és baktériumok.

Ha a fenti jelenségekből bármit tapasztal, szinte biztosan a padlófűtés átmosás kikerülhetetlen feladat. Szakképzett kollégánk hőkamerával átvizsgálja a rendszert. Ha dugulás, hőfoltok fordulnak elő, megkezdődik a padlófűtés átmosása. Ennek célja az eredeti állapothoz közeli fűtésteljesítmény elérése, illetve a fűtésrendszer védelme a korrózió és egyéb vegyi folyamatok ellen. A kezeléssel a rendszer sokkal tovább működik gond nélkül és évekkel kitolható egy újabb mosás szükségessége.