Az acélfelni létjogosultsága vitathatatlan

Az acélfelni létjogosultsága vitathatatlan

A könnyűfémből készült modern, dizájnos felnik egyre elterjedtebbek, de a hagyományos változatnak is még mindig megvan az értéke. Az acélfelni mindmáig kevesebbe kerül és ellenállóbb a külső behatásokkal szemben, legyen szó ütésről, karcolásról vagy éppen havas úton való használatról, igen alacsony hőfok mellett. Az acélfelni, az alapanyagának köszönhetően nehezebb, mint az alufeleni, ez különösen a téli időszakban javítja a vezetői élményt, mivel jobb tapadást biztosít a gépkocsinak, ezáltal nagyobb fokú biztonságot is ad.

A kialakításnak hála, védelmet biztosít a fékeknek az esetleges szennyeződésekkel szemben. További előnye, hogy a lehetséges javítása is egyszerű és bármilyen kocsihoz hozzáilleszthető, a megfelelő dísztárcsa felhelyezésével. Az alu-felni.eu webáruház, a nevével ellentétben nemcsak az alufelni forgalmazásával foglalkozik, mert fellelhetőek itt a korszerű acélfelni modellek is, gyakorlatilag bármelyik, jelenleg az országutakon futó autókkal kompatibilis kivitelben.

BMW X5 felni hatalmas kínálatban

A hagyományos acélfelnik mellett, egyre inkább növekvő népszerűségi indexet mondhatnak magukénak a könnyűfém alapanyagok felhasználásával előállított darabok. Az alu-felni.eu webshopban a gumiabroncsok mellett, mindkét típus megtalálható, ahogyan az elegáns és sportors BMW X5 felni is, mégpedig többféle kivitelben. Az anyaguk leginkább alumínium, magnézium vagy ezek ötövözete. Az ár-érték arány ezek esetében elfogadható, de a kevesebbe kerülő darabok semmivel sem silányabbak, mint a drágábbak, a különbség szinte észrevehetetlen.

A korszerű BMW X5 felni színe és mintázata a webhelyen közzétett fotón szemrevételezhető, ugyancsak itt találhatja meg az érdeklődő minden darab egyedi és pontos paramétereit. Az adott kocsival kompatibilis típust kell kiválasztani, ezt segítik a megadott adatok, amelyek ismeretében pontos képet kap a BMW X5 felni modell szélességéről, furatszámáról és osztóköréről, átmérőjéről, valamint a középfuratról. Válogasson kedvére és néhány kattintással a rendelést is elintézheti.