A Hankook W452 kiváló választás

A Hankook W452 kiváló választás

A gumiabroncsok világában mindig a teljesítmény szerint mérlegelnek a leginkább. Hiszen a biztonságos közlekedés egyik alapfeltétele a megbízható gumik a kerekeken. A Hankook W452 megbízható választás minden autós számára, mivel a forradalmi kialakítása a mérnöki precizitás példaképe.

Az alaposan átgondolt és számtalan teszten átesett mintázata minden körülmények között kiváló áttartást eredményez. A Hankook W452 típusú gumiabroncs elérhető téli és nyári kivitelben is, ezért bátran ajánlható minden időjárási körülményhez. A puhább és mélyebb barázdák a biztonságos téli vezetést teszik lehetővé a remek tapadási mutatókkal és rövid féktávolsággal.

A keményebb nyári kivitel pedig a forró aszfalton való egyenletes haladást, lassabb kopást és hosszú időtállóságot biztosít. A Hankook W452 kiváló ár-érték arányú termék, tehát hosszú távon érdemes ezzel számolni autója kerekein. Számos forgalmazó igyekszik megnyerni a vásárlóit és folyamatos kedvezményeket ad. Érdemes most körbenézni a piacon, hiszen a tél beálltával sok pénzt spórolhat.